Bed and Kitchen Køge

 

Køge Miniby ligger 100 m nede ad gaden.

I Køge Miniby kan I se huse fra Køge by opført i 1:10. Husene er bygget af små håndlavede mursten og tegl. Der arbejdes løbende på nye huse.


Vallø Slot
Slottet, som det kendes i dag, har en historie, der strækker sig tilbage til midten af 1500-tallet. Siden midten af 1700-tallet har Slottet dannet rammen om det centrale i Vallø Stift – nemlig at udgøre bolig for en del af de i Vallø Stift indskrevne stiftdamer.Køge Museum
Køge Museum blev grundlagt som kulturhistorisk museum (og bibliotek!) for Køge egnen i 1896. Siden 1910 har Køge Museum haft til huse i en fredet købmandsgård fra 1619. I museets have ligger et af Danmarks ældste bindingsværkshuse fra o. 1500, flyttet hertil fra Køge Torv i 1914.


Køge Skitsesamling
Museum for kunst i det offentlige rum.

Gå på opdagelse i 1000 års fabulerende danmarkshistorie i de 17 gigantiske skitser til Dronningens Gobeliner.  

Udstillingen viser også hele skabelsesprocessen bag det omfattende værk.

 

 

Stevnsfortet
Frontlinje i Den Kolde Krig
1,6 km gange 18 meter under jorden
Kanoner, missiler og kampvogne
Smuk natur, lille biograf og butik.

Stevns Klint
Stevns Klint kan være svær at finde. Det bedste sted at se klinten er fra Højerup, hvor man bl.a. kan komme ned på stranden. Stevns Klint blev i 2014 optaget på   UNESCO's verdensarvlisteSelve klinten er mere end 20 km lang - strækker sig næsten fra Rødvig i syd og til Bøgeskov Havn i nord. Man kan gå turen på Stevns Klint Trampesti - en rigtig flot tur.

Læs mere om  Kalklandet og hent appen med samme navn.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk